T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / MERAM - Hatıp Öğretmen Mahide Bahadırtürk Ortaokulu

DEĞERLERİMLE DEĞERLENİYORUM PROJEMİZİN ŞUBAT AYI GÖREVLERİ TAMAMLANDI

Değerlerimle Değerleniyorum Projesi Şubat Ayı Görevleri

Betül DELİKTAŞ

Hatıp Öğretmen Mahide Bahadırtürk Ortaokulu Öğrencileri Şubat Ayı Görevini başarıyla sürdürüyor. "PLAN YAPIYOR VE PLANLI ÇALIŞIYOR."

Bu görevi yapan öğrencilerimiz, zamanı verimli kullanmak için önem ve öncelik sıralaması yapıyor, iradesini kullanmayı öğreniyor, hedeflerine ulaşmak için disiplin kazanıyor, öngördüğü zamanda yetiştiremediği durumlarda planını yeniden revize etmesi gerektiğini fark ediyor, istek ve ihtiyaçları ayırt edererek hayatında bir denge meydana getiriyor, gereksiz stres ve kaygıdan uzak kalmış oluyor.

25-02-2022

 

 

 

Betül DELİKTAŞ

Şubat ayı görevlerimizden "Akran Koçluğu Yapar" etkinliği HATIP ÖĞRETMEN MAHİDE BAHADIRTÜRK ORTAOKULU Öğrencileri tarafından büyük bir ilgi ile gerçekleştirildi.

Bu görevi yaparken Öğrencilerimiz, rekabet duygularından uzaklaştı, kıskançlık ve çekememezlik gibi olumsuz arzu ve isteklerini olumluya dönüştürdü, arkadaşının mutluluğuyla mutlu olmanınhazzını yaşadı. Öğrendiği bir konuyu öğretmek suretiyle bilişsel gelişimini destekledi. Kişisel öğretme teknikleri denedi, bilgisini sunmanın yollarını kavradı.

25-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.02.2022 - Güncelleme: 06.02.2023 10:32 - Görüntülenme: 391
  Beğen | 0  kişi beğendi