Ara

Yazarıyla Kitap Söyleşileri Projemiz kapsamında okulumuzda bu ay Eğitimci Yazar Duran ÇETİN'i ağırladık.

Ara

Yazarıyla kitap söyleşileri projemiz tüm hızıyla devam ediyor.

BİLİNÇLİ FARKINDALIK PROJESİ

Nis

Okulumuzda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ramazan kolileri oluşturduk. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve katkıda bulunan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Hatıp Öğretmen Mahide Bahadırtürk Ortaokulu Öğrencileri Bitki Dikerek Bakımını Üstleniyor.

Bu görev sayesinde öğrencilerde sorumluluk bilincini oluştuurmyı planladık.  Canlıların büyümesine tanık olma duygusunu ve sevgi bağı kurmasını sağladık.

Mrt

Hatıp ÖMB Ortaokulu öğrencileri market alışverişlerinde aldığı ürünlerin fiyatlarına, aile ekonomisine ve bütçesine uygunluğuna, tavsiye edilen son tüketim tarihine (TETT/SKT/STT), doğal içerikli olup olmadığına bakma sorumluluğunu üstlenerek alışkanlık haline getirmeyi öğreniyor.

Mindfulness - Bilinçli Farkındalık

MİNDFULNESS-BİLİNÇLİ FARKINDALIK PROJESİ  içerisinde okulumuzun da bulunduğu 8 ortak ortaokul ile yürütülen bir eTwinning Projesidir.

Proje okulumuz  Fen Bilimleri öğretmeni Çiğdem KÜMÜK tarafından yürütülmektedir.

Değerlerimle Değerleniyorum Projesi Şubat Ayı Görevleri