Hatıp Öğretmen Mahide Bahadırtürk Ortaokulu

Hatıp Mahallesi Hatıp cad. No545 Meram/KONYA
Vizyon
Huzurlu ve demokratik bir ortam içerisinde başarılı, güvenli, çağın teknolojileri ile donatılmış bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okulumuz öğrencilerinin; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2019-2020 Eğitim-öğretim yılında bir önceki yıla göre(2018-2019)Lgs sınav sonuçlarında net bazlı %200 artış sağlanmıştır.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Başalama: 07.20 Bitiş:13.00
Ulaşım
TARİFELİ BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE UZUHHARMANLAR-HATIP DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
HATIP MAH. HATIP CAD. NO:545 MERAM/KONYA
OKULUMUZ MERKEZE 15 KM UZAKLIKTADIR.
E TWİNNİNG çalışması yapılmaktadır.